torsdag 7. august 2014

Tusen takk!


Tusen takk til alle dere som gir og har gitt pengestøtte til fondet etter Dembas bortgang. Hver enkelt av dere bidrar til å gjøre Ingvilds økonomiske situasjon noe lettere, og hjelper oss å ha et positivt fokus fremover både for henne, barna og for familien i Senegal. Formålet med fondet er som sagt å få økonomisk støtte til å fortsette arbeidet Demba og Ingvild hadde startet i Senegal og for å legge til rette for økonomisk selvstendighet og en lysere fremtid for familien i første omgang.

Hos eldstebroren vokser kyllingdriften og pr dags dato har han grovt regnet rundt 100 dyr. Han er takknemlig og glad for at han får muligheten til å drifte farmen og er svært engasjert i den videre fremgangen. Lillesøsteren til Demba og mannen hennes ønsker å starte "butikk på hjørnet" hvor man kan få kjøpt dagligvarer. Ved å ha muligheten til å jobbe, kan de få anledning til å spare opp penger til å gi barna skolegang som vil være et viktig utgangspunkt for barnas fremtid.  
Her hjemme i Norge har barna det etter forholdene godt, hvor Jakob er mer klar over sitasjonen enn Aida som fortsatt enkelte dager snakker om ting hun skal vise til pappa når han kommer hjem. De har nettopp startet i barnehagen igjen etter ferien og hverdagen begynner så smått om senn å gå sin vante gang.

Igjen tusen takk til alle dere engler som stiller opp for Ingvild og hjelper henne til å fortsette livsverket til Demba. Dersom noen fortsatt ønsker å gi gaver vil kontoen være åpen videre. Alle bidrag, både små og store, setter vi stor pris på.

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar